Litjkammen

Stor hytte (ca 103 m²)

Ny, moderne innflyttingsklar hytte som holder en gjennomgående god standard. Hytten har 3 soverom i tillegg til entre, stor stue, stort kjøkken, to bad hvorav det ene med vaskeromsfunksjon samt utvendig bod/teknisk rom. Hytten har installert varmepumpe og vedovn. Hytten har terrasse langs hele "fronten", med impregnerte terassebord på gulv og glass/stålrekkverk for optimal utsikt. Det er lagt stor vekt på å gjøre minst mulig inngrep i det natlurlige terrenget på tomten og områdene rundt.

Hytten er oppført i en etasje. Bygningen har åpent fundamentering på pilarer. Veggkonstruksjonen er oppført i bindingsverk og er kledd med liggende grunnet panel. Taket har pulttaks form, luftet takkonstruksjon og er tekket med asfaltmembran. Vinduer med 2-lags energiglass.

Se film av hytten ›

Interiør:

Innhold:

Primærrom: Entre, stue, kjøkken, 2 stk. bad og 3 stk. soverom.

Entre:

Flis på gulv, malt panel på vegg og i himling, gulvvarme og led downlights med dimmer, som lyskilde.

Teknisk rom:

Belegg på gulv, malt panel på vegg og i himling, vegg mot hytte er platekledd(osb). Sikringsskap, varmtvannsbereder og rørfordelingsskap. Takpunkt med armatur som lyskilde.

Stue:

Eikeparkett på gulv, malt panel på vegg og i himling, vedovn, varmepumpe og utgang til terrasse. Led downlights med dimmer som lyskilde.

Kjøkken:

Eikeparkett på gulv, malt panel på vegg og i himling. Innredning med benkeplate i laminat og fronter av laminat. Kvalitetskjøkken fra Fossline (Type Komfort Hvit Shaker, Antaro) med integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, platetopp, komfyr og kjøl/fryseskap. Stålhette over stekesone. Led downlights med dimmer og led strips under overskap som lyskilde. Vannstopp under kjøkkenvask. Komfyrvakt.

Bad 1 (4,2 m2):

Flis på gulv og vegger, malt panel i himling, gulvvarme, vegghengt wc. Kvalitets baderomsinnreding fra Fossline (Type Høyglans hvit, Intivo) med 2 skuffer og servant, glassvegger i dusjsone, avtrekksvifte, speil med Led side- og underlys inkludert stikk. Lyskilde for øvrig er Led downlighs med dimmer.

Bad/Vask 2 (6,7 m2):

Flis på gulv og vegger, malt panel i himling, gulvvarme, vegghengt wc. Kvalitets baderomsinnreding fra Fossline (Type Høyglans hvit, Intivo) med 2 skuffer og servant. Over opplegg for vaskemaskin og tørketrommel er det 2 stk. overskap i samme utførelse, glassvegger i dusjsone, avtrekksvifte, speil med Led side- og underlys inkludert stikk. Lyskilde for øvrig er Led downlighs med dimmer i tak. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Utgang til overbygget terrasse.

Soverom 1 (8,2 m2):

Eikeparkett på gulv, malt panel på vegg og i himling. Takpunkt med armatur som lyskilde.

Soverom 2 (5,8 m2):

Eikeparkett på gulv, malt panel på vegg og i himling. Takpunkt med armatur som lyskilde.

Soverom 3 (5,7 m2):

Eikeparkett på gulv, malt panel på vegg og i himling. Takpunkt med armatur som lyskilde.

Dører:

 • Bod: Hvit malt glatt.
 • Ytterdør: Nordan ”Bjørnen”
 • Entre/stue: hvit med 6 glassruter
 • Øvrige dører: hvitmalt med 3 speil.
 • Fyring/Oppvarming: Elektrisk oppvarming med varmekabel i entre og på baderom, varmepumpe og vedovn.

Ute:

 • 2 stk. dobbelt utestikk
 • 4 stk. utelyspunkt med armatur (fotocelle)
 • 4 stk. Led downlights over inngangsparti
 • 1 stk. Opplegg med strøm for eventuell jacuzzi
 • 1 stk. utekran
 • Trapp og liten terrasse foran inngangsparti.

Vi har også hytter på 86m² ›

Grønningen i Agdenes ›

Forside