Litjkammen

Medium hytte (ca 86 m²)

Ny, moderne innflyttingsklar hytte som holder en gjennomgående god standard. Hytten har 2 soverom i tillegg til entre, stor stue, stort kjøkken, bad med vaskeromsfunksjon samt utvendig bod/teknisk rom. Hytten har installert varmepumpe og vedovn. Hytta har 2 terrasser med impregnerte terrassebord på gulv og glass/stålrekkverk for optimal utsikt. Utgang fra stue til begge terrassene. Det er lagt stor vekt på å gjøre minst mulig inngrep i det naturlige terrenget på tomten og områdene rundt.

Hytten er oppført i en etasje. Bygningen har åpent stripe fundamentering. Veggkonstruksjonen er oppført i bindingsverk og er kledd med liggende grunnet panel. Taket har pulttaks form , luftet takkonstruksjon og er tekket med asfaltmembran. Vinduer med 2 –lags energiglass.

Interiør:

Innhold:

Primærrom: Entre, stue, kjøkken, bad og 2 stk. soverom.

Entre:

Flis på gulv, malt panel på vegg og i himling, gulvvarme og Led downlights med dimmer, som lyskilde.

Teknisk rom:

Belegg på gulv, malt panel på vegg og i himling, vegg mot hytte er platekledd(osb). Sikringsskap, varmtvannsbereder og rørfordelingsskap. Takpunkt med armatur som lyskilde.

Stue:

Eikeparkett på gulv, malt panel på vegg og i himling, vedovn, varmepumpe og utgang til terrasse.. Led downlights med dimmer som lyskilde.

Kjøkken:

Eikeparkett på gulv, malt panel på vegg og i himling. Innredning med benkeplate i laminat og fronter av laminat. Kvalitetskjøkken fra Fossline (Type Komfort Hvit Shaker, Antaro) med integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, platetopp, komfyr og kjøl/fryseskap. Stålhette over stekesone. Led downlights med dimmer og Led strips under overskap som lyskilde. Vannstopp under kjøkkenvask. Komfyrvakt.

Bad/Vask (6.78 m2):

Flis på gulv og vegger, malt panel i himling, gulvvarme, vegghengt wc. Kvalitets baderomsinnreding fra Fossline (Type Høyglans hvit, Intivo) med 2 skuffer og servant. Over opplegg for vaskemaskin og tørketrommel er det 2 stk. overskap i samme utførelse, glassvegger i dusjsone, avtrekksvifte, speil med Led side- og underlys inkludert stikk. Lyskilde for øvrig er Led downlighs med dimmer i tak. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom 1 (9,5 m2):

Eikeparkett på gulv, malt panel på vegg og i himling. Takpunkt med armatur som lyskilde.

Soverom 2 (6,7 m2):

Eikeparkett på gulv, malt panel på vegg og i himling. Takpunkt med armatur som lyskilde.

Dører:

  • Bod: Hvit malt glatt.
  • Ytterdør: Nordan ”Bjørnen”
  • Entre/stue: hvit med 6 glassruter
  • Øvrige dører: hvitmalt med 3 speil.
  • Fyring/Oppvarming: Elektrisk oppvarming med varmekabel i entre og på baderom, varmepumpe og vedovn.

Ute:

  • 2 stk. dobbelt utestikk
  • 4 stk. utelyspunkt med armatur (fotocelle)
  • 4 stk. Led downlights over inngangsparti
  • 1 stk. utekran
  • Trapp og liten terrasse foran inngangsparti.

Vi har også hytter på 103m² ›

Grønningen i Agdenes ›

Forside